NAJPOPULARNIJI MODELI SNAŽNIH MOTORNIH KOSA I ČISTAČA

Snažni, pouzdani i opremljeni širokim spektrom alata za košnju, STIHL motorni čistači pokositi će sav korov, šiblje i divlje raslinje na velikim površinama, neravninama i teško pristupačnim mjestima.

Zdravi, zeleni travnjaci trebaju redovitu košnju i dobru kosilicu. STIHL kosilice za travu odlikuju se visokom kvalitetom, dizajnom, širokim izborom dodatne opreme i dostupnim dodatnim priborom te rezervnim dijelovima.

STIHL iMOW robotske kosilice zapamtit će veličinu i oblik vašeg travnjaka, samostalno će izraditi plan košnje, zaobilaziti prepreke i prevladavati nagibe do 40%. Odabirom STIHL iMOW robotske kosilice, održavanje travnjaka biti će jednostavno i udobno, te će vam pružiti više vremena za uživanje i odmor.
OTKRIJ PROMOTIVNE POGODNOSTI PRI KUPNJI I-MOW ROBOTSKE KOSILICE

AKUMULATORSKI TRIMERI I KOSILICE – ZAŠTO IH VOLIMO?

Ako ste ljubitelj uređivanja vrta i tražite lagani trimer ili kosilicu pomoću kojih će svaki djelić travnjaka biti savršen, čak i njegovi rubni dijelovi, onda su akumulatorski uređaji idealan odabir.
Za rad s akumulatorskim trimerima i kosilicama nije vam potrebno gorivo, nema ispušnih plinova i rad je iznimno jednostavan i tih! Možete raditi u koje god vrijeme želite, a da pritom ne ometate susjede!
Saznajte više

STIHL profi savjetnik:
Dolaskom toplih dana pravo je vrijeme da se pobrinete za vaš travnjak.
Pročitajte naše savjete o njezi travnjaka u proljeće

STIHL SERVISNA PODRŠKA
Želimo da dugo uživate u STIHL proizvodima, stoga je na području Republike Hrvatske za STIHL uređaje osigurana servisna podrška kao i dostupnost dodatnog pribora i rezervnih dijelova.

Posjetite naš web shop ili pronađite STIHL ovlaštenog trgovca u vašoj blizini

Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u kunama, s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2021. godinu.