NJEGA TRAVNJAKA

Lijep i uredan travnjak predstavlja ukras svakog vrta, a odabir prikladnog uređaja prvi je korak na putu do njegovanog travnjaka. Na odabir utječu mnogi faktori; površina odnosno veličina i oblik travnjaka, željena vrsta pogona te koliko slobodnog vremena namjeravate posvetiti njezi travnjaka

NJEGA ŽIVICE

Učinite vrt svojom privatnom oazom i okružite ga veličanstvenom živicom. Početak proljeća idealno je vrijeme za njegu živice, kako bi čvrsto i ravnomjerno rasla.

STIHL PROIZVODI ZA KOŠNJU

Svaki djelić travnjaka može biti savršen, uključujući njegove rubne dijelove, uz kuću, popločenja, cvjetne gredice i staze. STIHL nudi široki spektar motornih kosa i trimera; od laganih modela za košnju manjih zelenih površina oko kuće do modela za veće vrtove i zemljišta.

Snažni, pouzdani i opremljeni širokim spektrom alata za košnju, STIHL motorni čistači pokositi će sav korov, šiblje i divlje raslinje na velikim površinama, neravninama i teško pristupačnim mjestima.

Redovita njega i profesionalni vrtni uređaji jamče zdrave i zelene travnjake. Visoka kvaliteta, promišljene značajke i atraktivan dizajn odlika su svih naših modela. U bogatoj ponudi STIHL motornih (benzinskih), električnih i akumulatorskih kosilica zasigurno ćete pronaći uređaj koji će biti najprikladniji za vaš travnjak.

STIHL iMOW robotske kosilice zapamtit će veličinu i oblik vašeg travnjaka, samostalno će izraditi plan košnje, zaobilaziti prepreke i prevladavati nagibe do 40%. Odabirom STIHL iMOW robotske kosilice, održavanje travnjaka biti će jednostavno i udobno, te će vam pružiti više vremena za uživanje u lijepom zelenilu.

STIHL PROIZVODI ZA ODRŽAVANJE I NJEGU ŽIVICE

Oblikovanje žive ograde STIHL škarama za živicu lak je i zabavan posao. Bilo da je riječ o uređaju s motornim, električnim ili akumulatorskim pogonom, osigurati će čist i ravnomjeran rez, a korisniku će pružiti maksimalnu udobnost pri radu.

* Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene u kunama, s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2021. godinu.